Skolen med fokus på trivsel og udfordringer til alle

Det mere praktiske

Tøj

Vi er både inde og meget ude, så børnene skal have tøj med til begge dele.

Mad i SFO

SFO´en tilbyder morgenmad, der består af havregryn, havregrød eller cornflakes.

Afhentning

Er I forhindret i at hente jeres børn, skal I oplyse, hvem der henter i stedet for. Vi afleverer ikke børnene uden jeres accept.

Sygdom

Hvis jeres børn har feber, smitsomme sygdomme eller er dårlige, kan vi ikke modtage dem. Hvis jeres børn bliver syge, mens de er hos os, kontaktes I.

Fravær

Hvis jeres børn på grund af sygdom eller fridag ikke kommer i SFO, skal vi have besked.

Allergi/medicin

Vi skal vide, hvis jeres børn lider af allergi eller andre sygdomme, der kan have indflydelse på deres hverdag i SFO´en, og som vi skal være opmærksomme på.

Legetøj

Børnene må gerne have legetøj med, men vi påtager os intet ansvar.

SFO2

SFO2 er en fritidsklub for 4. – 6. årgang.

SFO2 har hjemme i kælderen under Agoraen. Her kan børnene være sammen med kammerater omkring forskellige aktiviteter efter skoletid. I SFO2 registrerer pædagogerne ikke, hvornår børnene kommer og hvornår de forlader SFO2.